O nama

Novootvorena ćevabdžinica “Stari grad” smještena je u staroj gradskoj jezgri, okružena bogatom istorijom i ljepotom Trebinja. 2023.g uplovila je u gastronomske vode i vrlo brzo postala nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje tradicionalne delicije – njegovog veličanstva “Sarajevskog ćevapa”!

Ćevabdžinica sa bosanskim motivima dizajnirana je u rustikalnom ambijentu sa ciljem da stvorimo autentično i prijateljsko mjesto gdje možete uživati u jelima i istovremeno doživjeti duh tradicionalne kuhinje.

Naš specijalit su, naravno, ćevapi – sočni i mirisni mesni ćevapi pripremljeni po sarajevskoj recepturi. Naše meso je halal, iz domaćeg uzgoja farmera iz Stoca i odabrano s posebnom pažnjom kako bi vaša jela bila savršeno ukusna. Uz ćevape, nudimo i druge specijalitete kao što su pljeskavice i sudžukice. Uz naše mesne delicije, možete uživati i u svježim i hrskavim salatama, domaćem hljebu, ljutom ajvaru i drugim prilozima koji će upotpuniti vaše jelo i pružiti vam nezaboravan gastronomski doživljaj.

Na samo 50m udaljenosti, preko puta male džamije pravimo domaće kolače sa mnogo ljubavi…

Osim sjajne hrane i ugodnog ambijenta, naša usluga je takođe na visokom nivou. Ljubazno i stručno osoblje posvećeno je vašem zadovoljstvu i pružit će vam profesionalnu uslugu tokom vaše posjete. Stojimo vam na raspolaganju i želimo da se osjećate kao kod kuće.

Dođite i istražite kulinarsku ponudu i probajte ćevape bolje nego na Baščaršiji!

Srdačno vas očekujemo!
Dobrodošli!

TELEFON ZA NARUDŽBE
059 221 549

ADRESA
Stari grad 78, Trebinje

EMAIL ADRESA
cevabdzinicastarigrad@gmail.com 

RADNO VRIJEME (svaki dan)
09:00h – 11:30h